Book en aftale nu
Køb af Gavekort
Kategorier

  Nyhedsbrev

  Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

  Der er 131 varer.

  Clarins hudpleje

  Der er ikke kun en slags skønhed. Der er ingen stereotyper, når det gælder kvinders skønhed. Det er Jacques Courtin-Clarins' banebrydende vision, da han i 1954 åbnede sit første Clarins Institute i Paris og tilbød alle kvinder, alle typer skønhed, de allerbedste behandlinger til ansigt og krop. Det var en øjeblikkelig succes. Jacques' lidenskab for kvinders skønhed fik først ham selv, siden hans to sønner Christian og Olivier, til fortsat at lære mere om vores forskelle for at kunne skabe de produkter, vi elsker, takket være deres effektivitet, deres konsistenser og deres dufte.
  Planter har unikke evner til selvregulering, selvheling, overlevelse og fornyelse. Egenskaber, som har direkte fordele for vores hud. Det er disse evner, som etnobotanister i Clarins Laboratories fortsat stræber efter at opdage og afkode for at forstå deres virkninger, fordele og skønhedshemmeligheder. 

  Underkategorier
  • Renseprodukter, Lotion og Peeling
   Renseprodukter.Afrensning af ansigtet er første trin på vejen til en smuk hud. Det er vigtigt at bruge renseprodukter af høj kvalitet for at bevare hudens ungdommelige udstråling. Når alt kommer til alt bruger du dem to gange om dagen , hver dag i dit liv. Det er derfor Clarins renseprodukter også samtidig er hudplejeprodukter, formuleret til forskellige hudtyper for at passe til forskellige ønsker og den enkeltes livstil. Vælg mellem formler, der skylles af med vand, rensemælk eller -creme, der fjernes med en renseserviet, eller 'instant' formler, der giver ultra-hurtige resultater. 
  • Ansigtspleje
   Ansigtspleje.Vores ansigts afslører vores følelser, her ses vores smil og vores udtryk.Clarins ansigtsplejeprodukter hjælper med at bevare den vitale, fysiologiske balance, der er bagrunden for hudens ungdom, fasthed og udstråling. Dag for dag ser ansigtet yngre ud. 
  • Kropsprodukter
   Det betaler sig at pleje sin krop hele året rundt.Det gør det muligt at fremhæve kroppens skønhed og smukke kurver- selve symbolet på kvindelighed. Clarins er specialist i kropspleje og hjælper dig med at bevare en velformet krop ved at tilbyde målrettede løsninger på ethvert problem: cellulite, tør hud, manglede fasthed eller kurver, der er lidt for fyldige.
  • Solprodukter
   Skønhedspleje i solen. Mere brun mindre sol.Clarins solplejeprodukter tilbyder dig det bedste af solen, så du kan få farve uden at sætte sikkerheden over styr. Når du bliver brun med Clarins, gør farven ikke kun din hud smukkere, den giver den også optimal beskyttelse. Clarins phyto-Sunactyl 2 complex hjælper ikke kun med at forebygge forbrænding, det beskytter også cellerne i epedermis. Du bliver mere brun efter kort tid i solen.
  • Selvbrunere
   Selvbrunere.Forbløffende naturlige resultater, solen kunne ikke have gjort det bedre! 
  • Makeup
   Clarins makeup - At fremhæve din naturlige skønhed og afsløre din indre udstråling, det er hvad Clarins makeup lover at gøre. Sensuelle konsistenser, en justerbar dækning og forskellige finishes i mange farver hjælper dig med at skabe det look, du ønsker dig. En Perfekt teint, fascinerende øjne, smukke læber..Clarins makeup. Dig. Bare bedre. 

  Varer sidevis

  Varer sidevis