Book en aftale nu
Køb af Gavekort
Kategorier

  Nyhedsbrev

  Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

  Der er 139 varer.

  Tromborg hudpleje

  Tromborgs produkter er økologiske og naturlige. De ønsker at balancere mellem skønhed og naturlighed. Danske fantastiske Tromborg udvikler produkter der er lette og tilgængelige og opbygget med henblik på velvære. 
  Produkterne er lavet af de reneste ingredienser og sund fornuft. I denne kategori finder du både plejeprodukter og makeup, der er fremstillet med videnskabeligt veldokumenterede aktive stoffer 


  Underkategorier
  • Ansigtspleje
   Olier, ansigtsvand, masker og fugt. Tromborg har udviklet en masse skønne ansigtsplejeprodukter.Tromborgs ansigtspleje er økologisk og dit ansigt vil elske dig for det. Se vores store sortiment og find netop det produkt til dit behov.  
  • Kropspleje
   Lækre økologiske produkter fra danske Tromborg som plejer din krop. Både kropspleje til i badet og efter badet finder du i vores sortiment. Mange skønne kropsplejeprodukter, der er ren luksus for både krop og sjæl. Se vores brede sortiment og find din favorit.  
  • Sol
   Danske Tromborg har udviklet skønne solcreme og selvbrunerer, der er økologiske. Man skal huske at passe på sin hud, når man opholder sig i solen og derfor beskytte den. Tromborgs solbeskyttelse UVA og UVB filtre der giver dig den optimale beskyttelse, når du er i solen. Deres solbeskyttelse er milde og yderst velegnet til sensitiv hud. Hvis solen ikke viser sig, kan man opnå en lækker sommerglød med Tromborgs fantastiske selvbruner. Klik dig igennem vores sortiment og find din ynglings.  
  • Pudder & Foundations
   Danske Tromborg har udviklet økologiske pudder og foundations, der er nemme at påføre. Pudderne er nemme at have med i tasken så du i løbet af dagen kan friske din makeup op. Deres produkter er fyldt med fantastiske ingredienser som er perfekt til alle hudtyper. Hvis du ønsker strålende smuk makeup til din hud, så klik dig igennem og find din favorit.  
  • Øjne
   Danske Tromborg har udviklet uundværligt makeup til dine øjne. Skønne farver, der kan leges med om det enten skal være til fest eller hverdag. Alle Tromborgs produkter er økologiske og deres øjenmakeup findes i forskellige konsistenser.Find din favorit blandt vores sortiment og bliv din egen professionelle makeupartist.  
  • Vipper & Bryn
   Tromborg har udviklet fantastiske økologiske produkter til dine vipper og bryn.Produkterne er nemme at arbejde med, så du opnår dit perfekte look om det er til hverdag eller fest. Klik dig igennem vores sortiment af Tromborgs skønne produkter til dine vipper eller bryn og find din favorit
  • Eyeliner
   Danske Tromborgs eyelinerer er helt unikke. Deres økologiske eyelinerer er perfekte til sensitive øjne. De kan give dit ansigt et perfekt finish ved dine øjne og kan også bruges på den våde kant. Eyelineren er meget let at arbejde med og glider let på øjet.  
  • Børster & Pensler
   For at lægge den perfekte makeup, skal der bruges gode redskaber. Tromborg har udviklet fantastiske børster og pensler, som gør det nemt for dig at lægge din makeup,om det enten er til hverdag eller fest.  Kig i vores store udvalg af fantastiske redskaber fra danske Tromborg 
  • Læber
   Danske Tromborg har udviklet fantastisk økologisk makeup til dine læber. Lipliner, lipgloss, læbestift eller lip balm, du bestemmer selv. Masser af flotte farver, der blødgører og fugter dine læber. Så find din favorit blandt Tromborgs mange skønne produkter til dine læber. 
  • Neglelak
   Fantastiske neglelakker fra danske Tromborg til dine negle. Tromborg har udviklet en masse flotte farver med økologiske ingredienser. Vælg din favorit neglelak fra Tromborg eller find den farve der passer til din nye kjole. 
  • Dufte
   Skønne økologiske dufte fra Tromborg til dig selv og dit hjem. Tromborg har udviklet roomsprays, der forskønner og renser dine rum i dit hjem. De fjerner hurtigt ubehagelig lugt i rummet og giver rummet en frisk atmosfære. Tromborgs dufte til dig selv er både forførende og stimulerer alle dine sanser. Se vores sortiment og find din favorit til dig selv og dit hjem.  
  • Gavesæt
   Gavesættene fra Tromborg indeholder deres kendte økologiske produkter. Giv dem til en du holder af.

  Varer sidevis

  Varer sidevis