Book en aftale nu
Køb af Gavekort
Kategorier

  Nyhedsbrev

  Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

  Der er 49 varer.

  MEDI-KOSMETISK HUDPLEJE - SYNLIGE RESULTATER 

  I 1978 blev Filorga skabt af hudlægen dr. Michel Tordjman, en fransk æstetisk læge med en passion for hudens cellefornyelse. Filorga laboratoriet var det første franske laboratorium inden for æstetisk medicin. Innovation og forskning i anti-ageing har siden drevet og udviklet Filorga, som i dag er et ISO*-certificeret, højteknologisk, medicinsk laboratorium i verdensklasse. 

  *ISO 13485 = farmaceutisk niveau 

  Anti-ageing ekspert 
  Som pioner inden for mesoterapi og ekspert i fillers har Filorga overført samme unikke, injicer-bare formler, der anvendes inden for æstetisk medicin, til en medi-kosmetiske hudplejeserie, der blev lanceret i 2007. 

  Filorgas produkter har unikke formler og unikke mikroskopiske vektorer, der muliggør dybtgående og virksom hudpleje.  

  • Hyaluronsyre - identisk med formlen i filler-injektioner, der anvendes inden for den æstetiske medicin,
  • Den patenterede NCTF-vitamincocktail – Filorgas signatur kompleks er et poly-revitaliserende kompleks bestående af 53 plejende ingredienser og en certificeret kopi af den formel, der anvendes i forbindelse med mesoterapibehandlinger. Denne super cocktail forbedrer beskyttelsen mod frie radikaler og stimulerer hudens naturlige kollagen produktion. 
    

  Filorgas produkter henvender sig til alle, som ønsker avanceret hudpleje med synlige resultater.

  Varer sidevis

  Varer sidevis