Book en aftale nu
Køb af Gavekort
Kategorier

  Nyhedsbrev

  Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

  Der er ingen varer
  Underkategorier
  • Black Lily
   Black Lily ser verden gennem øjnene på deres to piger, den sorte fashionista og lilje bohemen. Deres kollektioner designer de ud fra kontrasterne fra den rå og kantede pige såvel som den mere feminine og aflappede type.  De tilbyder en bred vifte af tøj og tilbehør ligefra farverige tørklæder, kvalitets lædertasker i alle størrelser og moderigtigt fodtøj til et delikat udvalg af tøj med klare referencer til læderen og strikken i deres accesory kollektion. Deres vision er at skabe mode til unikke priser med respekt for både kvalitet og individualitet.
  • Decadent Copenhagen
   DECADENT er en selvstændig virksomhed, der er grundlagt i København i 2005. Karina Mundt Holst, ejer og kreativ direktør, er kvinden bag DECADENT. Efter flere år inden for modebranchen skabte hun sit eget brand, da hun forelskede sig i sin mors gamle taske fra 70’erne. Karina Mundt Holst redesignede tasken til den ikoniske DECADENT-taske kaldet Working Bag, der stadig i dag er en del af sortimentet. Alle DECADENT-styles produceres på en familieejet fabrik i Tyrkiet, hvor ekspertise i læderproduktion er blevet lært videre gennem generationer.
  • Ganni
   Gannis mission er enkel - De ønsker at fylde kvinders garderober med simpelt design, der er let at bære og som kan bruges dag ud og dag ind. De har en fornemmelse for, hvad kvinder, der elsker mode, vil have, lige fra den perfekte, storslåede kjole til hendes yndlings silkeskjorte. De får vidunderlig designermode til at se godt ud, og de får dig til at føle dig godt tilpas i det.Ganni blev grundlagt i år 2000 og er siden da blevet et betydningsfuldt modehus med 16 butikker i Danmark, Norge og Tyskland, samt salg i 400 butikker i mere end 20 lande. I 2014 blev Ganni valgt som "Brand of the Year" ved Danish Elle Style Awards.
  • Gestuz
   Gestuz navigerer elegant forholdet mellem det underspillede, afslappet chikke og markante, strømlinede suhuetter.Mærket er blevet synonym med en sikker, modig og eftertragtet garderobe til den moderne kvinde.Med kontemporær tilgang til det formelle og en ny synsvinkel på skandinavisk enkelthed skaber Gestuz hver sæson kollektioner præget af cool og sofistikerede go-to styles i smukke materialer med uventede detaljer 
  • Graumann
   Det danske tøjmærke Graumann er blevet yderst populært og har altid skønne silhuetter i deres fantastiske kollektioner. Om du skal finde en lækker basis trøje eller fest kjolen til den specielle lejlighed, har Graumann alt at byde på. Det danske mærke laver tøj til den stilbevidste kvinde i lækker kvalitet.Klik dig igennem vores sortiment af tøj fra Graumann og find dine favoritter til indkøbskurven.  
  • Hofmann Copenhagen
   Hofmann Copenhagen blev grundlagt i 2011 af designeren Heidi Hofmann. Heidi Hofmann har mange års erfaring i modebranchen og har tidligere designet for modehuse som Chloe, By Marlene Birger og Day Birger et Mikkelsen. Hofmann Copenhagen repræsenterer cool raffinement med stor opmærksomhed på detaljen og kvaliteten.  Udgangspunktet for Heidi Hofmanns designs er cool, chic med et personligt og tidløst look. Kollektionerne består af hverdagens klassikere forstærket af Hofmann unikke æstetik.  Heidi siger, "jeg ønsker virkelig at give kvinder fashionable designer tøj i de bedste materialer og kvaliteter til rimelige priser. Udgangspunktet for mine motiver er, at tøj skal forfine bæreren samtidig give plads til individuelle udtryk.  
  • Ivylee
   Ivylee Copenhagen er et dansk mærke, den kreative kraft bag ivylee Copenhagen er Kristine Holgaard, der har mange års erfaring som designer fra den skandinaviske modeverden.Ivylee Copenhagen kombinerer kvalitetsmaterialer, rene linier, naturlige farver og underspillede detaljer, resultatet er et cool nordisk lookSammen med sin medfødte sans for stil, skaber hun fodtøj perfekt til enhver kvinde og lejlighed. Ivylee er fremstillet i Europa af de bedste materialer og produceret efter de højeste standarder. 
  • Karen By Simonsen
   Karen by Simonsen er et fantastisk dansk tøjmærke, der har eksisteret siden 2009. Det danske mærke formår at lave tøj i flatterende silhuetter i moderne snit til kvinder. I alle deres kollektioner er der lækkert basistøj i god kvalitet, men også skønne mere særpræget ting i nordiskstil.Klik dig igennem vores sortiment af lækkert tøj fra Karen by Simonsen og find dit nye suit eller aftenkjole.  
  • Onstage
   Onstage laver modetøj og accessories i høj kvalitet til kvinder. De er inspireret af powerfulde kvinder i forskellige lande. Hver enkelt style er produceret med passion og kærlighed af højeste kvalitet til læderet og pelsen. Klik dig igennem vores skønne sortiment fra Onstage og find din nye pelsfrakke eller lækre skindtaske.  
  • Pieszak
  • Stylesnob
   Stylesnob © er en fascinerende verden af uimodståelige accessories i lækre farver. Stylesnob © markedsfører moderne, luksusvarer til det internationale marked, varerne er altid trendsættende og giver kvinder rundt om i verden en lille smule luksus. Stylesnob © kollektionen indeholder eksklusive pumps i lokkende farver, stilfulde ballerinaer, iøjnefaldende tasker, stilfulde tørklæder og masser af andre feminine ejendele.
  • Depeche
   Depeche er et dansk mærke, der designer tasker og bælter i læder af højeste kvalitet. Deres lækre tasker og bælter er til kvinden der ønsker det feminine, men med det rå twist. Mærket Depeche laver inspirerende ting, der passer ind i kvindens allerede eksisterende garderobe.Klik dig igennem vores lækre udvalg af bælter og tasker i læder fra Depeche og find dit ynglings item.  
  • Denim Hunter
   Denim Hunter laver fantastiske jeans til kvinder i alle størrelser og former. De går op i at give deres jeans den perfekte pasform, så hver enkelt kvinde føler sig aller bedst tilpas. Denim Hunter udtaler selv, at de ønsker at lave De Perfekte Jeans. Det synes vi bestemt, at de har gjort!Klik dig igennem vores skønne sortiment af lækre jeans fra mærket Denim Hunter og find dine favoritter.  
  • ZÖL
   ZÖL er et smykkebrand med attitude og cool kant, som er tiltænkt unge modebevidste kvinder på udkig efter nye trends og en individuel stil. Udtrykket i smykkerne er anderledes og på forkant med tidens look. ZÖL er gennemført dansk design i sterling sølv, der kombinerer lækkert moderne design og god stil!ZÖL er ikke kun et personligt smykkebrand med en unik filosofi -  det er et smykkebrand, der i al sin beskedenhed har designet smykker til guldsmedbranchen i mere end to årtier. 
  • Scherning
   SMYKKER FRA DANSKE SMYKKEDESIGNER METTE SCHERNING Mette mestrer om nogen kunsten at kreere smykker med individuelle karakteristika i forskellige materialer som guld, sølv, ruthenium, emaljelak og porcelæn. Hendes smykkekollektion vidner om en designer, som besidder en sanselighed og materialeforståelse, der gør hendes smykker til små, individuelle ikoner. Mette betragter alting og ingenting og samler alle sine indtryk til at skabe sine 2 årlige kollektioner. Kollektioner, der balancerer mellem det enkle, det rå og det meget feminine. Ikke to smykker er ens, da de er forarbejdet og skabt i hånden med største umage og omhu. At skabe et smykke er for designer Mette Scherning en lang og omhyggelig proces, hvor materiale og stil altid sættes på prøve. Mette Scherning lancerede sin første smykkekollektion i 2004. Hendes smykker forhandles i førende designbutikker i Danmark, Europa og Asien. Mette Scherning er uddannet designer fra Designskolen Kolding og fra Danmarks Designskole.
  • Blax
  • 7 Chic Avenue
  • Naja Lauf
  • Liberte
  • WUTH
   Wuth Cashmere er et dansk cashmere brand, der designer lækre styles i 100% cashmere. Designeren bag Wuth Cashmere er Birgitte Wuth.