Book en aftale nu
Køb af Gavekort
Kategorier

  Nyhedsbrev

  Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

  Der er 555 varer.
  Underkategorier
  • Clarins
   Clarins hudpleje Der er ikke kun en slags skønhed. Der er ingen stereotyper, når det gælder kvinders skønhed. Det er Jacques Courtin-Clarins' banebrydende vision, da han i 1954 åbnede sit første Clarins Institute i Paris og tilbød alle kvinder, alle typer skønhed, de allerbedste behandlinger til ansigt og krop. Det var en øjeblikkelig succes. Jacques' lidenskab for kvinders skønhed fik først ham selv, siden hans to sønner Christian og Olivier, til fortsat at lære mere om vores forskelle for at kunne skabe de produkter, vi elsker, takket være deres effektivitet, deres konsistenser og deres dufte.Planter har unikke evner til selvregulering, selvheling, overlevelse og fornyelse. Egenskaber, som har direkte fordele for vores hud. Det er disse evner, som etnobotanister i Clarins Laboratories fortsat stræber efter at opdage og afkode for at forstå deres virkninger, fordele og skønhedshemmeligheder. 
  • Clarins Men
   En hudplejeserie kun for mænd!Produkterne i Clarins Men serien indeholder følgende planteekstrakter, som renser huden og øger dens energi: bisongræs, kinesisk galanga og portulak. Selv om mænds hud er tykkere end kvinders, betyder det ikke, at mænd ikke kan se friske og sunde ud. 
  • Filorga
   MEDI-KOSMETISK HUDPLEJE - SYNLIGE RESULTATER  I 1978 blev Filorga skabt af hudlægen dr. Michel Tordjman, en fransk æstetisk læge med en passion for hudens cellefornyelse. Filorga laboratoriet var det første franske laboratorium inden for æstetisk medicin. Innovation og forskning i anti-ageing har siden drevet og udviklet Filorga, som i dag er et ISO*-certificeret, højteknologisk, medicinsk laboratorium i verdensklasse.  *ISO 13485 = farmaceutisk niveau  Anti-ageing ekspert Som pioner inden for mesoterapi og ekspert i fillers har Filorga overført samme unikke, injicer-bare formler, der anvendes inden for æstetisk medicin, til en medi-kosmetiske hudplejeserie, der blev lanceret i 2007.  Filorgas produkter har unikke formler og unikke mikroskopiske vektorer, der muliggør dybtgående og virksom hudpleje.  Hyaluronsyre - identisk med formlen i filler-injektioner, der anvendes inden for den æstetiske medicin, Den patenterede NCTF-vitamincocktail – Filorgas signatur kompleks er et poly-revitaliserende kompleks bestående af 53 plejende ingredienser og en certificeret kopi af den formel, der anvendes i forbindelse med mesoterapibehandlinger. Denne super cocktail forbedrer beskyttelsen mod frie radikaler og stimulerer hudens naturlige kollagen produktion.  Filorgas produkter henvender sig til alle, som ønsker avanceret hudpleje med synlige resultater.
  • La Prairie
   La Prairie Hudpleje I sin søgen efter tidløs skønhed og uendelig luksus går La Prairie et skridt længere end traditionelle hudplejemærker for at sætte en stopper for for tidlig ældning. La Prairie er pioner inden for anti-age celleterapi og har altid været på jagt efter ingredienser, der både er sjældne og velgørende. I dag er La Prairie's formler takket være anvanceret teknologi og det patenterede cellular complex blevet de mest luksuriøse i verden.  La Prairie hudpleje sætter ind mod ældning der, hvor den starter. Hver eneste kostbare hudplejeformel tilbyder en udsøgt konsistens blandet med sjældne og velgørende ingredienser og den mest avancerede schweiziske bioteknologi.  La Prairie's eksklusive cellular complex er en patenteret formel, der aktiverer hudens stoftskifte og udsætter ældningstegn. Uanset dit ønske eller behov vil du finde en løsning, der lader dig bringe din smukkeste hud frem, uanset om du ønsker ultimativ foryngelse, beskyttelse, perfekt klarhed eller et legendarisk løft.  Hvert eneste af produkterne henvender sig til problemet af for tidlig ældning, negative miljøpåvirkninger og den travle hverdags stress.
  • Sensai
   Sensai hudpleje Er inspireret af en søgen efter uendelig skønhed, SENSAI kombinerer avanceret hudplejeteknologi med den enestående styrke i sin værdifulde signatur ingrediens, Koishimaru Silk. Denne enestående fusion af videnskab og natur arbejder harmonisk sammen med kroppen for at skabe en perfekt silkeblød hud, der fremhæver den enkelte kvindes unikke skønhed. For at opnå den exeptionelle hud, anbefaler Sensai en unik hudplejeceremoni, kaldet Saho. Saho er en tre trins proces, som giver optimalt resultat, ved at blive udført på samme måde hver dag. Vi mener at ved at gentage dette beroligende og betæmksomme ritual, finder du en optimal metode til at opnå silkeblød hud og derved hjælpe din hud på vej mod et liv i uendelig skønhed.
  • Tromborg
   Tromborg hudpleje Tromborgs produkter er økologiske og naturlige. De ønsker at balancere mellem skønhed og naturlighed. Danske fantastiske Tromborg udvikler produkter der er lette og tilgængelige og opbygget med henblik på velvære. Produkterne er lavet af de reneste ingredienser og sund fornuft. I denne kategori finder du både plejeprodukter og makeup, der er fremstillet med videnskabeligt veldokumenterede aktive stoffer 
  • Ole Henriksen
    Ole Henriksen hudplejeHandler om hjerte, sjæl, det menneskelige og om at gøre tingene enkle. Ole Henriksens hudplejeserie har vundet mange internationale priser.Når Ole Henriksen udvikler sine produkter, stræber han altid efter at tilføre dem naturens mest virkningsfulde ekstrakter, som han nøje udvælger for deres fornyende egenskaber. Disse effektive botaniske blandinger plejer, lindrer og fornyer huden og bruger du dem rigtigt og regelmæssigt, vil du opleve en sand forvandling af huden.Hans produkter bygger på mange års forskning og behandlingsekspertise og er designettil at tackle og behandle adskillige hudproblemer som fx: Ujævn pigmentering, forstørrede porer, urenheder, linjer og rynker mm.Den naturlige passion, energi og begejstring, som Ole Henriksen bringer sit brand og hudplejeindustrinen generalt, gør ham til en stor favorit både blandt stjernerne, pressen og kunderne. ALLE PRODUKTER FRA OLE HENRIKSEN PRODUKTER -40% 
  • Lilash & Librow
   Lilash og LibrownLilash Eyelash Serum giver dig længere, fyldigere og stærkere øjenvipper Det aktive serum stimulerer dine vipperødder og dermed øger vippernes naturlige vækst. Du skal bruge Lilash eyeserum en gang hver morgen i 6 til 8 uger og derefter ca 3 gange om ugen for at holde de lange vipper vellige.Hvis du anvender den hver dag, vil dine vipper ikke bare vokse sig længere, fyldigere og stærkere, men vipperne vil også blive mørkere og få en mere harmonisk bue. Du vil typisk opleve resultater efter 1-2 uger og efter cirka 8 uger ser du det optimale resultat. Findes i 5,91 og 2,95mlLibrow er lavet efter samme effektive formel som lilash men til bryn. Bruges under brynet i 6 til 8 uger og derefter 3 gange om ugen som velligeholdelse. Brynene bliver fyldigere og mørkere.  
  • Eve Lom Kiss MIx
   Eve Lom Kiss Mix er førstehjælp til ømme, sprukne læber. Brug læbepomaden året rundt for at holde læberne fugtede og beskyttede mod UV-stråler. Produktet indeholder nøgleingredienserne: Zinkoxid der er god for tørre læber og fungerer som en naturlig solcreme. Kinesisk mentol der køler, opfrisker og gør læberne fyldige.Findes i 3 farver og en klar

  Varer sidevis

  Varer sidevis