Book en aftale nu
Køb af Gavekort
Kategorier

  Nyhedsbrev

  Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

  Der er 22 varer.

  Ansigtspleje.
  Vores ansigts afslører vores følelser, her ses vores smil og vores udtryk.
  Clarins ansigtsplejeprodukter hjælper med at bevare den vitale, fysiologiske balance, der er bagrunden for hudens ungdom, fasthed og udstråling. Dag for dag ser ansigtet yngre ud. 

  Underkategorier
  • Ansigtsolier
   100% pure plant extracts.I mere 60 år har Clarins mobiliseret mange videnskabelige ressourcer for at trænge ind i planternes mysterium og analysere deres duftende og plejende egenskaber. 100% Pure Plant Extract Oil blev skabt i 1965, de kombinerer planteekstrakter med æteriske olier - principperne fra aromaterapi og phytoterapi - for at hjælpe med at afbalancere huden. 
  • Boosters , Serums og masker
  • Daily Energizer
   Daily Energizer - En smuk, Energifyldt hud. Denne serie af ansigtsprodukter har forfriskende konsistenser, som ikke fedter. De toner sig naturligt sammen med huden og forener effektive resultater med en behagelig følelse. En luksus, som Clarins gør opnåelig for alle.
  • HydraQuench
   HydraQuench - At sikre målrettet, behovsdefineret fugt til enhver hudtype, det er hvad HydraQuench serien lover. Exceptionelle formler, der er et koncentrat af Clarins samlede ekspertise, og som imødekommer hudens fugtbehov effektivt og præcist.
  • Multi Active
   Multi- Active - Travle dage, korte nætter, en hektisk livstil kan fremkalde ældningstegn i utide. Multi-Active serien hjælper med at modvirke tidlige aldersforandringer. Din hud glattes ud og bliver helt blød at røre ved, og din teint holder sig frisk og strålende.
  • Extra Firming
   Extra-Firming pleje. Fra omkring de 40 begynder huden at få behov for mere fra sine hudplejeprodukter. Produkterne fra Extra-Firming serien er rige på meget effektive anti-age ingredienser og hjælper med at bevare en fast, smidig hud med en smuk udstråling. Med andre ord, de hjælper med at forlænge din huds ungdommelige udseende.
  • Super Restorative
   Super Restorative pleje. Produkterne i Super Restorative serien er exceptionelle koncentrater af energi og udstråling. Dedikeret til alle de kvinder, der gerne vil have at deres hud udstråler deres indre unddommelighed på trods af de hormonforandringer, der følger med det at blive ældre.
  • Gentle Care og Truly Matte
   Gentle Care - En hudplejeserie, der fremhæver skønheden og øger komforten, hvis huden er sensitiv som følge af påvirkninger fra forurening, stress og irriterende substanser. Produkterne arbejder sammen for at lindre og kontinuerligt afbalancere huden.Truly Matte Hudpleje.Vær tilfreds med din huds udseende hele dagen igennem, få en teint, der ser perfekt ud - og en makeup, der ikke blegner. Glem alt om blanks, selv i varmt vejr. Clarins har hentet inspiration i naturen og fundet de bedste naurlige ingredienser for at hjælpe med at mindske glans.
  • Øjenpleje
   Pleje til øjenområdet. Disse uparfumerede produkter er særligt egnede til alle med meget sensitive øjne og de, der bruger kontaktlinser. De er dermatologisk og oftalmologisk testede og har samme PH-værdi som tårer.

  Varer sidevis

  Varer sidevis