Book en aftale nu
Køb af Gavekort
Kategorier

  Nyhedsbrev

  Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

  Der er 135 varer.

  Sensai hudpleje

  Er inspireret af en søgen efter uendelig skønhed, SENSAI kombinerer avanceret hudplejeteknologi med den enestående styrke i sin værdifulde signatur ingrediens, Koishimaru Silk. Denne enestående fusion af videnskab og natur arbejder harmonisk sammen med kroppen for at skabe en perfekt silkeblød hud, der fremhæver den enkelte kvindes unikke skønhed. For at opnå den exeptionelle hud, anbefaler Sensai en unik hudplejeceremoni, kaldet Saho. Saho er en tre trins proces, som giver optimalt resultat, ved at blive udført på samme måde hver dag. Vi mener at ved at gentage dette beroligende og betæmksomme ritual, finder du en optimal metode til at opnå silkeblød hud og derved hjælpe din hud på vej mod et liv i uendelig skønhed.

  Underkategorier
  • Sensai Ultimate
   Sensai, The Ultimate Collection. Sensais Ultimate serie er det rene luksus for huden. Det er en enestående anti-aging hudplejeserie. Sakura Eternal Complex og Koishimaru Silken arbejder harmonisk sammen og reparere genetiske skader og går i dybden og giver en fast og fejlfri hud med strålende glød.
  • Cellular Performance Extra Intensive Care Series
   extra Intensive Series giver hurtigt resultater, hjælper huden med at genfinde tabt elasticitet, fugtbalance og transparens efter bare en dag og fremmer samtidigt huden medfødteevne til at bevare en naturlig skønhed måned efter måned.
  • Cellular Performance Lift Remodelling Series
  • Cellular Performance Wrinkle Repair Series
   Wrinkle Repair sortimentet bygger på en innovativ metode for at accelerere den naturlige kollagenomsætningscyklus og samtidig sikre en konstant og rigelig forsyning med frisk kollagenfor at fylde rynkerne op indefra.
  • Cellular Performance Lifting Series
   Lifting Series er ideel for en hud, som mangler fasthed. Den hjælper huden med at blive glat og smidig. Resultatet optimeres ved at påføre produktet med Sensai's originale massageteknik.
  • Cellular Performance Hydrating Series
   Det fugttilførende sortiment er formuleret til at starte en vandkædereaktion som fremmer hyaluronsyre syntesen og sikrer således en rigelig og konstant fugttilførsel indefra og en mere fyldig hud.
  • Cellular Performance
   Sensais Cellular Performance serie Cellular performance, er Sensais svar på en komplet anti ageing serie, som forbereder og plejer huden i 2 simple trin. Serien giver huden fugt, fasthed og minimere og beskytter mod rynkedannelse.
  • Prime Solution
   Sensais Prime Solution. En rig og opfriskende fugtpleje til din hud,der har en udsøgt duft af blomster. Den efterlader huden blød, gennemfugtet og fuld af ny energi. Indeholder Sensais uundværlige Koishimaru Silk og Sanzashi også kaldet Havtorn som fugter og forbereder huden til den efterfølgende pleje. Prime Solution påføres morgen og aften efter dobbelt afrensning. Efterfølg med emulsion og eller creme.
  • Silky Purifying
   Sensais Silky Purifying renseprodukter. Fælles for alle Sensais renseprodukter er at de fjerne olie og vandbaseret makeup og renser blidt i dybden, så urenheder og døde hudceller bliver fjernet skånsomt. Om morgenen anbefaler vi at du renser med dit yndlings renseprodukt fra Silky Purifying serien, enten 1 eller 2. Om aftenen anbefaler vi Dobbelt Afrens med et 1 og 2 renseprodukt, for at få vasket alle dagens oplevelser af huden. Afrensning forfiner og gør huden klar til Dobbelt fugttilførsel med Lotion og afsluttende Creme eller Emulsion.  
  • Sensai Silk
   Sensai Silk serie. Silk serien fra Sensai er resultatet af mange års forskning. Det er det første hudplejesortiment, som er dedikeret til den sarte hud og til forebyggelse af tidlige tegn på hudens ældning.
  • Silky Bronze
   Sensais Silky Bronze serie. Silky Bronze fra Sensai beskytter huden mod UV stråler og frie radikaler. Samtidig med at den takler de aktuelle og fremtidige skadelige virkninger af solen og efterlader en strålende hud med en silkeblød solbrun glød.
  • Hair Care
   Sensais Hair Care og Shidenka serie. Sensais Shidenka serie er en række anti ageing hårprodukter som plejer hår og hovedbund. Shidenka styrker, nærer og beskytter for et mere sundt, skinnende og fyldigere hår.  Sensais Hair Care hårplejeprodukter er beriget med kostbar silke, perler og forskellige ekstrakter for at håndtere de mange tegn på skadet hår.
  • Sensai Makeup
   Sensais Colours makeup serie. Sensais makeup serie er inspireret af det gamle Japanske kejserlige Hof. Serien er en yderst plejende makeup og består af transparente nuancer og ultra blide formler, som giver silkeblødt touch og fantastisk farvekvalitet for at fremhæve din personlige skønhed.
  • Sensai Foundations
   Sensais Foundations. Sensai har lavet en fantastisk lækker anti ageing Foundation serie som de kalder Cellular Performance Foundations. Serien giver en strålende og sikleblød finish. Den dækker hudens små ujævnheder. Fra det øjeblik produktet påføres, føles huden gennemfugtet og giver en behagelig fornemmelse både under og efter brug. Sensai har også lavet lavet en anden type Foundations som er en ultimativ fusion af vand og silke. Denne serie er ikke så dækkende som Cellular Performance serie, men Sensais basis makeup holder din hud beskyttet med et slør af fugt hele dagen. Delikate lag af farver omslutter huden og giver en strålende og naturlig dækning.
  • Sensai Dufte The Silk
   Sensai's første parfume, Sensai the Silk, er en frisk orientalsk duft, der indhyller kvinden ligesom silke mod huden og skaber en unik personlig duft, der afslører hendes naturlige skønhed.

  Varer sidevis

  Varer sidevis