Book en aftale nu
Køb af Gavekort
Kategorier

  Nyhedsbrev

  Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

  Der er 120 varer.
  Underkategorier
  • Bvlgari
  • Chloé
  • Clean
   CLEAN PERFUME blev grundlagt i 2003 af Randi Shinder, der ønskede en parfume som var ren, simpel og unik. Ud fra dette ønske skabte hun CLEAN duftene, som alle er tydeligt inspireret af den skønne duft, frisk renhed og sæbe.Udover den rene duft, er alle parfumerne fra CLEAN også produceret med rene ingredienser og er alle fri for parabener, mineralske olier og kunstige farvestoffer.
  • Clean Reserve
  • Issey Miyake
  • Jean Paul Gaultier
  • Escentric Molecules
   Ønsker du at dele duft med kæresten, men uden at dufte ens? Og faktisk helt uden at dufte, som nogen andre? Det lyder umuligt, men det er det faktisk ikke. Escentric Molecules har nemlig udviklet disse unikke duftserier, til både mænd og kvinder, med kun få ingredienser og tilføjet dem forførende noter, men som dufter forskelligt fra person til person. Virker det ikke fristende, men næsten stadig for godt til at være sandt?
  • Narciso Rodriguez
   Når man hører navnet Narciso Rodriguez forbinder man det straks med elegance, rene linjer og simpelt, men lækkert design. Han har om nogle formået, at lade det simple design være eksklusivt i sig selv. Og netop simpel, men eksklusivitet er også nogle af de ord der bedst beskriver en Narciso Rodriguez parfume.Med en serie af dufte der henvender sig til både mænd og kvinder er der Narciso Rodriguez parfumer til alle anledninger og lejligheder. Det er tydeligt, at det enkle design er i fokus i designet af de fænomenale parfume flasker. Med så mange sanser i gang er det en helt unik oplevelse at betragte og dufte flaskerne. 
  • Prada
   Prada er, udover at være et verdens kendt design, også navnet bag en lang række lækre dufte.  Prada parfumer er populære både hos mænd og kvinder og der er en Prada parfume for en hver smag. Se vores udvalg af de lækre, italienske Prada parfumer her på siden og nyd det smukke design af flaskerne. Find den duft der matcher dig og din personlighed bedst, Prada Parfumer har mange gode bud og med sikkerhed også en favorit for dig.
  • Valentino
  • Zarkoperfume
   Zarko Pavlov kan tilskrive sig titlen kunstner og parfumeur, og erblandt de få der har evnet og udviklet som ganske få kan – han harudviklet kvalitetsparfumer der matcher det Nordiske temperament -kun indeholdende det allerbedste - både til kvinder og mænd.Zarkos parfumer er 100% håndlavet i Danmark på egetlaboratorium. Mesterværket Molecule 234.38 er komponeret påselve vægten af moleculer og hvordan de påvirker hinanden kontrakulde, varme og specielt det miljø man befinder sig i. Duften har enlang levetid og udvikler og trækker sig sammen hele tiden.I forhold til historiens store Parfumeurer, holder Zarko ikke allekortene tæt inde på livet, han vil demonstrere moleculerne bag og vil stolt kunne berette om tilvejebringelsen af en dyb sensuel duft,man ikke kan få nok af.Zarkoperfume blev årets danske produkt til Danish Beauty Award 2014!
  • Carolina Herrera

  Varer sidevis

  Varer sidevis