Ansigtsbehandling GreenPeel

Ansigtsbehandling GreenPeel

 Med Green Peel® kan du passe på din hud, uden brug af kniv, injektion eller kemiske syrebehandlinger.

OBS: Også meget sensitive hudtyper kan benytte denne peeling.

En medicinsk naturlig udviklet peeling, der optimerer hudens funktioner fra inderst til yderst, en behandling med synlige resultater på kort tid.

Green Peel® er udviklet af hudlæge Dr. Christine Schrammek, som har speciale indenfor ældning og allergi. Peelingen består af 10 forskellige urter og er rig på alger, mineraler, enzymer og vitaminer og er så naturlig at du kan spise den. Urte blandingen pensles på ansigtet og masseres ind for at virke indefra og ud. Alle peeling styrkerne giver huden en unik glød og man mærker at huden stimuleres i flere dage efter.

Green Peel® metoden har 4 forskellige behandlinger af forskellig styrke. De giver alle synlige effekter og forbedringer til alle hudtyper og aldersgrupper. Den mildeste peeling er Peel Fresh Up (Partypeel) som er meget populær, da den giver en fantastisk glød samtidig med, at de forebygger ældning. Nu kan kunder med meget sensitiv hud glæde sig over at der nu også findes GreenPeel-behandling, som de kan tåle og som tilmed styrker huden.

De dybere peelinger Energy og Classic er til mere konkrete hudproblemer som, store porer, uren hud, pigmenteringer, ar og dybe rynker. Alle behandlinger giver en unik glød samtidig med at huden stimuleres indefra dagene efter.

VIGTIGT!!

Det vigtigt du kommer 10 min. før din behandling starter, da du får udleveret et papir med kundeinformation, som skal læses og underskrives før behandlingen kan udføres.

Original Green Peel Peel For Beauty 30 min kr. 429,-

Til den travle der gerne vil se resultater på 30 minutter.Få en glød du ikke kan sminke dig til. Afrensning, 
Greenpeel med urter, maske samt afsluttende creme.

Green Peel® Fresh UP 45 min. kr. 985,-

Den populære “Party Peel”, der giver dig så flot en glød dagen efter behandlingen, at du vil se blændende ud til fest. Samtidig virker peelingen både forebyggende og behandlende på rynker, pigmenteringer, store porer og akne. Denne peeling er også ideel som tilvænning til de dybere behandlinger. Afrensning, Greenpeel med urter, ansigtsmassage, maske samt afsluttende creme, 

Green Peel® Energy – Stimulate your skin 1 time kr. 1195,-

Forbedrer generalt cirkulationen I huden og er effektiv til at mindske de første linier og mindre ar. De frie radikaler udrenses og den både forebygger og udglatter hyperpigmentering. Blødgøre og forbedre grov/tyk hud med let forstørrede porer. Afhængig af din huds tilstand kan du opleve let til moderat rødme og muligvis en let snurrende fornemmelse. På grund af peelingens efffektive aktivering kan din hud I sjældne tilfælde komme til at skalle (som ved en solskoldning) over de næste dage. De næste 4 uger bør du undgå direkte sollys. Afrensning, Greenpeel med urter, ansigtsmassage, maske samt afsluttende creme

Green Peel® Classic– Renew your skin 75 min kr. 2600,-

Inkl. hjemmeplejekit og efterbehandling Dette er den oprindelige Green Peel® og den dybeste af de tre udgaver.Den forbedrer og bekæmper ujævn, grov hud, tab af elastisitet, rynker, store porer, akne og ar. Stimulerer hudens cellefornyelse, så huden fornyer og regenererer sig selv indefra. Din hud vil lige efter behandlingen blive kortvarrigt varm og rød, som efter en solskoldning. Til efterbehandlingen 5-7 dage efter nyder du en afslappende og fugtgivende ansigtsbehandling. Din hud vil nu føles så god som ny- blød, ren, mere jævn og ensartet. Normalt fornyer hudens celler sig på ca. 28 dage i ansigtet, men Green Peel speeder processen op så cellefornyelsen sker på kun ca. 5 dage! Peelingen masseres ind i huden af en special uddannet kosmetolog. Der sker en let afslibning af det øverste hudlag med urternes specielle mikropartikler, og hudens vækstzone stimuleres således til at danne nye celler. Dette bevirker en stærk blodgennemstrømning, og dermed en forbedring af cellernes ilt forsyning og stofskifte. Nogle dage ( ca. 3 dage) senere begynder huden at skalle og 5 dage senere gives efterbehandling, der er inkluderet i prisen. Alt efter din hudtilstand, livsstil, hudplejeindsats m.m. anbefales flere gentagne behandlinger for at opnå det bedste resultat. Det er naturligvis meget individuelt hvor mange behandlinger der skal til. Bedste resultat fås ved et interval på ca. 3 uger imellem 1. og 2. behandling. Derefter ca. 4 uger mellem resterende behandlinger. Individuel hudanalyse foretages ved 1. behandling. 
PRISEN INKLUDERER 60 min. efterbehandling på 5-7 dagen. Kan kun bookes via telefon eller mail


Der er ingen produkter at vise i denne kategori.

Ansigtsbehandling, GreenPeel, Treatments