Ansigtsbehandling GreenPeel

 Med Green Peel® kan du optimere din hud, uden brug af kirurgiske indgreb, injektioner eller kemiske syrebehandlinger.


OBS: Selv meget sensitive hudtyper kan få glæde af denne peeling.


En medicinsk naturligt udviklet peeling, der optimerer hudens funktioner & giver synlige resultater på kort tid.

Green Peel® er udviklet af hudlæge Dr. Christine Schrammek, som har speciale indenfor ældning af huden samt allergi.

Peelingen består af 10 forskellige urter og er rig på alger, mineraler, enzymer og vitaminer og er så naturlig at du kan spise den.

Alle peeling styrkerne giver huden en unik glød og man mærker at huden stimuleres i flere dage efter.

Green Peel® metoden har 4 forskellige behandlinger af forskellig styrke. De giver alle synlige resultater og forbedringer til alle hudtyper og aldersgrupper.

Den mildeste peeling er Peel Fresh Up (Partypeel) som er meget populær, da den giver en øjeblikkelig fantastisk glød samtidig med, at den forebygger ældning af huden og stimulerer cellefornyelsen. Denne peeling anbefales især til den meget sensitive & reaktive hud.

De dybere peelinger Energy og Classic er til mere konkrete hudproblemer som, grove porer, uren hud, pigmenteringer, ar og dybe rynker. 


VIGTIGT

Det er vigtigt du kommer 10 min. før din behandling starter, da du får udleveret et dokument med kundeinformation, som skal læses, udfyldes og underskrives før behandlingen kan udføres.


Green Peel - Peel For Beauty 30 min kr. 499,-

Til den travle der gerne vil se resultater på 30 minutter. Opnå en glød som aldrig før, og få stimuleret hudens cellefornyelse så de nye sunde og raske celler kan komme op til overfladen. 

Behandlingen indeholder:

Afrensning, Greenpeel med urter, beroligende & fugtgivende maske samt afsluttende creme.


Green Peel® - Fresh UP 45 min. kr. 985,-

Den populære “Party Peel” giver den skønneste glød dagen efter behandlingen, dette gør at du vil se blændende ud til fest. Peelingen virker både forebyggende og behandlende på rynker, pigmenteringer, grove porer, tilstopninger og akne. Denne peeling er også ideel som tilvænning til de dybere behandlinger.

Behandlingen indeholder:

Afrensning, Greenpeel med urter, ansigtsmassage, beroligende & fugtgivende maske samt afsluttende creme. 


Green Peel® Energy – Stimulate your skin 1 time kr. 1195,-

Indeholder ikke hjemmeplejekit eller efterbehandling.

Forbedrer mikrocirkulationen i huden hvilket giver dine celler mere ilt og næring. Peelingen er effektiv til at mindske de første linjer og mindre ar samt postinflammatoriske hyperpigmenteringer. De frie radikaler udrenses og neutraliseres. Blødgør og forbedrer grov/tyk hud med let forstørrede porer. Afhængig af din huds tilstand kan du opleve let til moderat rødme og muligvis en let snurrende fornemmelse. På grund af peelingens efffektive aktivering kan din hud I sjældne tilfælde komme til at skalle (som ved en solskoldning) over de næste dage. De næste 4 uger bør du undgå direkte sollys.

Behandlingen indeholder:

Afrensning, Greenpeel med urter, ansigtsmassage, beroligende maske samt afsluttende creme


Green Peel® Classic – Renew your skin 75 min kr. 1995,-

Indeholder efterbehandling.

Dette er den oprindelige Green Peel® og den mest dybdegående af de tre udgaver. Den forbedrer ujævn & grov hud. Mindsker synligheden af linjer rynker, store porer, akne og ar. Stimulerer hudens cellefornyelse, så huden fornyer og regenererer sig selv indefra. Din hud vil lige efter behandlingen blive kortvarigt varm og rød, som efter en solskoldning. Peelingen masseres ind i huden af en certificeret behandler & må kun udføres af certificerede kosmetologer/kosmetikere. Der sker en let afslibning af det øverste hudlag med urternes specielle mikropartikler, og hudens vækstzone stimuleres samtidig også med enzymer til at danne nye celler. Dette bevirker en stærk blodgennemstrømning, og dermed en forbedring af cellernes ilt forsyning og stofskifte. Nogle dage ( ca. 3 dage) senere kan huden begynde at skalle og 5 dage senere skal efterbehandlingen udføres (inkluderet i prisen). Din hud vil føles en smule stram og tør og derfor er dine Schrammek hjemmeprodukter ekstremt vigtige. 

Til efterbehandlingen 5-7 dage efter kan du nyde en afslappende og fugtgivende ansigtsbehandling. Her vil de sidste døde hudceller afstødes & du vil nu kunne se resultaterne af peelingen - blød, ren, mere jævn og ensartet.

Alt efter din hudtilstand, livsstil, hudplejeindsats m.m. anbefales flere gentagne behandlinger for at opnå det bedste resultat. Bedste resultat fås ved et interval på ca. 3 uger imellem 1. og 2. behandling. Derefter ca. 4 uger mellem resterende behandlinger.

Individuel hudanalyse foretages ved 1. behandling.

Behandlingen indeholder:

Afrensning, Greenpeel med urter, ansigtsmassage, beroligende maske samt afsluttende og beskyttende produkter.
PRISEN INKLUDERER 60 min. efterbehandling på 5-7 dagen.

VIGTIGT: Efter Green Peel Classic skal der anvendes Herbal Care Lotion, Special Regulating Cream/Special Care Cream & Blemish Balm for at berolige og fugte din hud. 

Kan kun bookes via telefon, mail eller som det bedste ved et personligt besøg, så vi sammen kan behovsafstemme og tjekket for kontraindikationer mm. 


Der er ingen produkter at vise i denne kategori.

Ansigtsbehandling, GreenPeel, Treatments