Ansigtsbehandling GreenPeel

Ansigtsbehandling GreenPeel

 Med Green Peel® kan du optimere din hud, uden brug af kniv, injektioner eller kemiske syrebehandlinger.


OBS: Selv meget sensitive hudtyper kan benytte denne peeling.


En medicinsk naturlig udviklet peeling, der optimerer hudens funktioner fra inderst til yderst. En behandling med synlige resultater på kort tid.

Green Peel® er udviklet af hudlæge Dr. Christine Schrammek, som har speciale indenfor ældning og allergi. Peelingen består af 10 forskellige urter og er rig på alger, mineraler, enzymer og vitaminer og er så naturlig at du kan spise den. Urte blandingen pensles på ansigtet og masseres ind for at virke indefra og ud. Alle peeling styrkerne giver huden en unik glød og man mærker at huden stimuleres i flere dage efter.

Green Peel® metoden har 4 forskellige behandlinger af forskellig styrke. De giver alle synlige effekter og forbedringer til alle hudtyper og aldersgrupper. Den mildeste peeling er Peel Fresh Up (Partypeel) som er meget populær, da den giver en fantastisk glød samtidig med, at de forebygger ældning. Nu kan kunder med meget sensitiv hud glæde sig over at der nu også findes GreenPeel-behandling, som de kan tåle og som tilmed styrker huden.

De dybere peelinger Energy og Classic er til mere konkrete hudproblemer som, store porer, uren hud, pigmenteringer, ar og dybe rynker. Alle behandlinger giver en unik glød samtidig med at huden stimuleres indefra dagene efter.


VIGTIGT

Det er vigtigt du kommer 10 min. før din behandling starter, da du får udleveret et papir med kundeinformation, som skal læses og underskrives før behandlingen kan udføres.


Original Green Peel - Peel For Beauty 30 min kr. 499,-

Til den travle der gerne vil se resultater på 30 minutter. Opnå en glød som aldrig før.

Behandlingen indeholder:

Afrensning, Greenpeel med urter, maske samt afsluttende creme.


Green Peel® - Fresh UP 45 min. kr. 985,-

Den populære “Party Peel” giver den skønneste glød dagen efter behandlingen, dette gør at du vil se blændende ud til fest. Peelingen virker både forebyggende og behandlende på rynker, pigmenteringer, store porer og akne. Denne peeling er også ideel som tilvænning til de dybere behandlinger.

Behandlingen indeholder:

Afrensning, Greenpeel med urter, ansigtsmassage, maske samt afsluttende creme, 


Green Peel® Energy – Stimulate your skin 1 time kr. 1195,-

Indeholder ikke hjemmeplejekit eller efterbehandling.

Forbedrer cirkulationen i huden og er effektiv til at mindske de første linjer og mindre ar. De frie radikaler udrenses og neutraliseres. Behandlingen forebygger og udglatter hyperpigmentering. Blødgør og forbedrer grov/tyk hud med let forstørrede porer. Afhængig af din huds tilstand kan du opleve let til moderat rødme og muligvis en let snurrende fornemmelse. På grund af peelingens efffektive aktivering kan din hud I sjældne tilfælde komme til at skalle (som ved en solskoldning) over de næste dage. De næste 4 uger bør du undgå direkte sollys.

Behandlingen indeholder:

Afrensning, Greenpeel med urter, ansigtsmassage, maske samt afsluttende creme


Green Peel® Classic – Renew your skin 75 min kr. 2600,-

Indeholder hjemmeplejekit samt efterbehandling.

Dette er den oprindelige Green Peel® og den dybeste af de tre udgaver.Den forbedrer og bekæmper ujævn, grov hud, tab af elastisitet, rynker, store porer, akne og ar. Stimulerer hudens cellefornyelse, så huden fornyer og regenererer sig selv indefra. Din hud vil lige efter behandlingen blive kortvarigt varm og rød, som efter en solskoldning.

Til efterbehandlingen 5-7 dage efter kan du nyde en afslappende og fugtgivende ansigtsbehandling. Du vil nu kunne se resultaterne af peelingen - blød, ren, mere jævn og ensartet. Peelingen masseres ind i huden af en special uddannet kosmetolog. Der sker en let afslibning af det øverste hudlag med urternes specielle mikropartikler, og hudens vækstzone stimuleres således til at danne nye celler. Dette bevirker en stærk blodgennemstrømning, og dermed en forbedring af cellernes ilt forsyning og stofskifte. Nogle dage ( ca. 3 dage) senere kan huden begynde at skalle og 5 dage senere gives efterbehandling, der er inkluderet i prisen.

Alt efter din hudtilstand, livsstil, hudplejeindsats m.m. anbefales flere gentagne behandlinger for at opnå det bedste resultat. Bedste resultat fås ved et interval på ca. 3 uger imellem 1. og 2. behandling. Derefter ca. 4 uger mellem resterende behandlinger.

Individuel hudanalyse foretages ved 1. behandling. 

Behandlingen indeholder:

Afrensning, Greenpeel med urter, ansigtsmassage, beroligende maske samt afsluttende og beskyttende produkter.
PRISEN INKLUDERER 60 min. efterbehandling på 5-7 dagen, samt et hjemmeplejekit med beskyttende og beroligende produkter. 

Kan kun bookes via telefon eller mail


Der er ingen produkter at vise i denne kategori.

Ansigtsbehandling, GreenPeel, Treatments