Farvning af vipper og bryn, Lashlift og Organic Lash Botox

Farvning af vipper & bryn inkl retning kr. 350,- / * kr. 275,-
Farvning af vipper kr. 170,- /* kr. 150,-
Farvning af bryn
 kr. 170,- / * kr. 150,-
Farvning af bryn inkl. retning kr. 275,- / *kr. 240,-
Retning af bryn kr. 150,- /*Kr. 120,-
 *pris i forbindelse med en ansigtsbehandling.

Organic Lash Botex kr. 95,-
Organic lash Botox er en dybdegående nærende øjenvippe behandling. Formuleret til foryngelse, fugt og genopbygning af naturlige vipper.
Baseret på 97,7%, på naturlige ingredienser. Indeholder ikke SLS,SLES, Siliconer, parabener, syntetiske farvestoffer eller konserveringsmidler.
Anbefales efter farvning af vipper og Lashlift.

Vippebuk/Lashlift inkl. farvning af vipper kr. 525,-
Organic Lash Botex kr. 95,-

Slut med lige vipper der ikke buer. 
Lash Lift er for dig som er træt af vippebukker og foretrækker en mere praktisk og skånsom måde at få dine vipper til at syne længere på, give mere volumen og samtidig med, at det giver et smukt løft som er holdbart i op til 6-8 uger. 

Et nyt Lash Lift anbefales dog hver 4-5 uge for optimalt resultat, da nye vipper hele tiden vokser frem, som jo så ikke har fået buk, samt 'gamle' vipper afstødes dagligt.

Ny teknologi har nu gjort Lash Lift muligt. Ved hjælp af bløde silikoneforme, som lægges på de øvre øjenlåg, løftes dine vipper forsigtigt op og fastgøres ved hjælp af en vandbaseret gel. Derefter påføres Lash Lift permgel i ca 10 min. hvorefter den neutraliseres, evt. farves de øvre vipper, vipperne frigøres fra silikonen og renses for gel og der gives en nærende vippeolie, som også lukker skællaget for sundeste behandling.

NB: Nogle hårstrukturer kan have svært ved at modtage kemiske behandlinger, og nogle vil derfor ikke opleve et optimalt lash lift. Dette er desværre ikke noget man kan forudsige. Oplever man dette, anbefaler vi IKKE at få et nyt lift straks efter, men at der afventes og gives et nyt lift 3-4 uger efter, det dog ingen garanti at vipperne derefter vil tage imod behandlingen. 

Man kan desværre ikke få returneret beløbet for et lift der ikke har taget ved.

Allergi: Kan du ikke tåle permlotion / vippefarve anbefales denne behandling ikke.

Bemærk: Det anbefales ikke at udsætte dine Lash Liftede vipper for vand, damp, sauna og makeup de første 24 timer efter behandlingen. Husk at du ikke må bruge olie på øjenvipperne den dag du får lavet vippebuk.
 

 
 
 

 

Der er ingen produkter at vise i denne kategori.

Farvning, vipper, bryn, Lashlift, Organic, Lash, Botox, Treatments